Missing photos in my DominoBlog RSS feed?

Wednesday, July 13th, 2005
James Kendrick just sent me an email to tell me that the photos from my blog are not showing up in his RSS reader. I thought this was a problem unique to me. Is anyone else having this problem?

This may be an issue with the way that DominoBlog handles photos. I'll check with Steve Castledine to see what he can do to help me fix this.

Discussion/Comments (9):

Missing photos in my DominoBlog RSS feed?

I'm having the same problem. I thought it was my aggregator settings, but everyone else's stuff seems to show up. The pictures would be nice to see.

Posted at 7/13/2005 2:30:42 PM by Fred Beiderbecke


Missing photos in my DominoBlog RSS feed?

It's an issue I see in a lot of Domino-based weblogs, not just those using dominoblog. Without looking at your RSS to make sure, basically you need your images to use absolute URIs: anything less, and most readers won't show 'em.

Posted at 7/13/2005 2:52:12 PM by Ben Poole


Missing photos in my DominoBlog RSS feed?

I too do not see your Blog's pictures via RSS. I am using Onfolio.

Posted at 7/13/2005 4:20:10 PM by Marc


Missing photos in my DominoBlog RSS feed?

Yeah, I don't see them either. i am using Feeddemon.

Posted at 7/13/2005 6:39:32 PM by phil


Missing photos in my DominoBlog RSS feed?

Eric: FWIW, I see them fine in NewsGator inside Outlook 2003.

Posted at 7/13/2005 8:07:22 PM by Marc Orchant


Missing photos in my DominoBlog RSS feed?

I cannot see them either: NetNewsWire Lite 2.0 on Mac OS X 10.4.

Posted at 7/13/2005 11:12:38 PM by Scott Delinger


Missing photos in my DominoBlog RSS feed?

Eric,

open your feed in a browser and search for "img src=". You will find tags like that:

[img src="20050619-7PillarsWorkshop3.jpg/$file/20050619-7PillarsWorkshop3.jpg" alt="20050619-7PillarsWorkshop3.jpg"/].

That cannot work.

Manfred

Posted at 7/14/2005 12:01:49 AM by Manfred Dillmann


Missing photos in my DominoBlog RSS feed?

Hi, I use RSS Bandit and don't see your images in the feed.

Posted at 7/14/2005 4:01:50 AM by Robin Capper


Missing photos in my DominoBlog RSS feed?

I also get them just fine in Newsgator in OL2003. thanks for the good work!

Posted at 7/14/2005 10:49:00 AM by Jeff Singfiel



Discussion for this entry is now closed.